Voor direct contact met F. Aarts, M: 06 42 95 27 26 E-mail: info@mrfaarts.nl

Over mr. Frank Aarts

Mijn naam is Frank Aarts en ik ben geboren en getogen in Haarlem. Ik studeerde in 2002 af in Nederlands Recht aan de Universiteit van Amsterdam. Daarna volgde ik een post-doctorale opleiding in Bremen (Duitsland): Europäisches und Internationales Recht. In 2014 heb ik de specialisatie Arbeidsrecht gevolgd aan de Grotius Academie (Radboud Universiteit Nijmegen).

Defensie carrière

In 1986 startte mijn carrière bij het Ministerie van Defensie. Ik was werkzaam als burgerambtenaar in het Marine Hospitaal in Overveen. Ik werd in 1990 overgeplaatst naar de Bedrijfsgeneeskundige Dienst van de Koninklijke Marine in Den Helder. In 1997 volgde een overplaatsing naar de Legerplaats Seedorf, waar ik bij de Sectie Personeel & Organisatie als Stafmedewerker Rechtspositie aan de slag ging. Daar was ik verantwoordelijk voor het in Duitsland geplaatste personeel van de Koninklijke Marechaussee, Landmacht en Luchtmacht. Door een personeelsreductie in 2014 ben ik in Juni van dat jaar als “Schavuit der Strijdkrachten” eervol uit dienst ontslagen.

Grensoverschrijdend recht

Mijn specialisatie ligt niet alleen bij arbeidsrecht en ambtenarenrecht in Nederland, maar ook bij grensoverschrijdend arbeidsrecht en socialezekerheidsrecht. Dit is niet verwonderlijk aangezien ik hier zelf de nodige persoonlijke ervaring in heb. Ik ben namelijk sinds 1997 woonachtig in Duitsland, waardoor ik zelf weet welke voor- en nadelen er zijn verbonden aan werken/wonen over de grens.

Wilt u meer weten? E-mail: info@mrfaarts.nl
Tel: +31(0) 85 020 00 52
Mob: +31 6 42 95 27 26
Naam Email Telefoon Opmerking Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.
© Copyright 2024 mrFAarts.nl alle rechten voorbehouden - Webdesign - Juridisch - Sitemap