Voor direct contact met F. Aarts, M: 06 42 95 27 26 E-mail: info@mrfaarts.nl

Arbeidsconflict & ontslag

Ontslag na een arbeidsconflict is soms onvermijdelijk. Wanneer u niet meer met uw werkgever door één deur kunt, dan zal er uiteraard eerst gekeken worden naar mediation. Wanneer dit niet werkt, dan zal er uiteindelijk een keuze moeten worden gemaakt, wat in sommige gevallen kan leiden tot ontslag na het conflict. Dit wil zeggen dat uw werkgever ontslag aanvraagt bij de kantonrechter.

Neem niet zelf ontslag

Er zijn diverse redenen voor een arbeidsgeschil en dit kan voor zowel de werkgever als de werknemer veel stress opleveren. Echter, hoe erg het ook wordt, teken nóóit een overeenkomst en neem niet zelf ontslag. Dit kan namelijk van grote invloed zijn op uw aanspraak op en een uitkering.

Ontslag na conflict

Arbeidsconflict en ontslag kunnen hand in hand gaan. Wanneer u ontslagen wordt na een arbeidsconflict, dan kunt u het beste meteen een jurist in de arm nemen voor advies arbeidsrecht. Ik kan u bijstaan in het afwikkelen van de ontslagprocedure en het onderhandelen om tot een redelijke ontslagvergoeding te komen. Ontslag na een arbeidsconflict is natuurlijk nooit prettig, maar een arbeidsjurist zoals mr. F. Aarts kan u in ieder geval rechterlijk bijstaan in deze onplezierige periode.

Ontslag na arbeidsconflict? Neem contact op met mr. F. Aarts en laat u informeren over de mogelijkheden.

Wilt u meer weten? E-mail: info@mrfaarts.nl
Tel: +31(0) 85 020 00 52
Mob: +31 6 42 95 27 26
Naam Email Telefoon Opmerking Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.
© Copyright 2024 mrFAarts.nl alle rechten voorbehouden - Webdesign - Juridisch - Sitemap