Voor direct contact met F. Aarts, M: 06 42 95 27 26 E-mail: info@mrfaarts.nl

Ontslagen of dreigend ontslag?

U bent ontslagen of dreigt ontslagen te worden, en weet even niet hoe het nu verder moet. Hoe zit het met een ontslagvergoeding, mijn ww-uitkering en wat moet ik nog allemaal regelen? Voor een antwoord op deze vragen kunt u zich het beste wenden tot een juridisch adviseur arbeidsrecht. U kunt juridisch advies bij ontslag vragen in onder andere de volgende situaties:

  • Bij het vast stellen van uw ww-uitkering;
  • Bij ontslag op staande voet;
  • Bij ontslag op persoonlijke gronden;
  • Bij ontslag wegens bedrijfseconomische redenen.

Juridisch advies bij ontslag

Een juridisch adviseur arbeidsrecht is een adviseur die gespecialiseerd is in alle aspecten rondom het ontslag. U kunt bij een juridisch adviseur arbeidsrecht terecht voor het aanvechten van uw ontslag met de juiste kennis, papieren en op het juiste moment. Een juridisch adviseur vecht voor het behouden van uw baan wanneer u onterecht ontslagen bent. Ook geeft hij juridisch advies met betrekking tot het recht op uw ww-uitkering en gaat hij in onderhandeling met uw werkgever. Deze onderhandelingen zullen betrekking hebben op de hoogte van de ontslagvergoeding.

Heb ik een juridisch adviseur arbeidsrecht nodig?

Wanneer u ontslagen bent of wanneer u ontslagen dreigt te worden, dan is het van belang dat u geen overhaaste beslissingen neemt. Ook is het belangrijk dat u niets mondeling en/of schriftelijk toezegt in het gesprek waarin uw arbeidscontract wordt beëindigd. Het beste kunt u zo snel mogelijk contact opnemen met iemand die u juridisch advies bij ontslag kan bieden.

Daarvoor kunt u bij mij, mr. F. Aarts, terecht. Ik zal u helpen om de situatie inzichtelijk te krijgen. Neem vrijblijvend contact met mij op via het contactformulier of via de telefoon.

Wilt u meer weten? E-mail: info@mrfaarts.nl
Tel: +31(0) 85 020 00 52
Mob: +31 6 42 95 27 26
Naam Email Telefoon Opmerking Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.
© Copyright 2024 mrFAarts.nl alle rechten voorbehouden - Webdesign - Juridisch - Sitemap