Voor direct contact met F. Aarts, M: 06 42 95 27 26 E-mail: info@mrfaarts.nl

Juridisch advies

U als ondernemer krijgt met personeel krijgt te maken met arbeidsrechtelijke vraagstukken. Voor een antwoord op deze vraagstukken wendt u zich tot een juridisch adviseur. Zoals bijvoorbeeld vragen over het ontslag van uw werknemers, een re-integratietraject of reorganisatie. Wanneer er sprake is van een van deze genoemde punten, zullen een aantal zaken op orde moeten zijn. Hierbij valt te denken aan een goed opgebouwd personeelsdossier, deugdelijke arbeidscontracten en de strenge procedureregels bij ziekte. Ik ben gespecialiseerd in juridisch advies op het gebied van arbeidsrecht en kan u bij deze kwesties voorzien van deskundig juridisch arbeidsrecht advies.

Juridisch advies arbeidsrecht

Het voornaamste doel van adviseren is inzichtelijk krijgen wat uw kansen zijn. Door hier een duidelijk inzicht in te hebben, kan dit behoorlijk wat kosten besparen. Ik streef te allen tijde procederen te voorkomen maar als het niet anders kan, ga ik een rechtelijke toetsing niet uit de weg. Daarnaast proberen ik om een zo gunstig mogelijke regeling te treffen om de zaak af te wikkelen. Om dit proces te bespoedigen, treed ik namens u in overleg met de wederpartij. Hierdoor kunnen de onderhandelingen sneller plaatsvinden en kan er sneller tot een oplossing gekomen worden die voor beide partijen acceptabel zou kunnen zijn.

Procederen

Hoewel niet procederen mijn streven is, kan een langslepende procedure niet altijd voorkomen worden. Ik zal sowieso eerst met u bespreken hoe ik uw kansen bij een eventuele procedure inschat. Echter, mijn voorkeur gaat uit naar een minnelijke regeling, die voor u zo gunstig mogelijk uitkomt.

Voor deskundig en persoonlijk juridisch advies kunt u bij mij, mr. F. Aarts, terecht. Neem gerust vrijblijvend contact met mij op via het contactformulier of via de telefoon.

Wilt u meer weten? E-mail: info@mrfaarts.nl
Tel: +31(0) 85 020 00 52
Mob: +31 6 42 95 27 26
Naam Email Telefoon Opmerking Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.
© Copyright 2024 mrFAarts.nl alle rechten voorbehouden - Webdesign - Juridisch - Sitemap