Voor direct contact met F. Aarts, M: 06 42 95 27 26 E-mail: info@mrfaarts.nl

Domeinen overzicht 

In dit overzicht vindt u allerlei interessante links met betrekking tot (arbeids) recht. 

https://www.begrijpbaarjuridischadvies.nl/

Een overzicht van Arbeidsrecht- mediators, en bemiddelaars binnen Nederland vind je via Mediator Circle.

http://www.schuldenzorg.nl/

De keuze om te gaan scheiden is emotioneel en financieel veelal niet eenvoudig. De voor- en nadelen van een echtscheiding zijn daarnaast ook nog eens moeilijk af te wegen. Wanneer de keuze voor een echtscheiding dan eindelijke gemaakt is, moet er een begin gemaakt worden met het maken van afspraken en een stapplenplan gevolgd worden. Voor veel mensen is het moeilijk om te overzien wat er allemaal geregeld moet worden rond de echtscheiding. De mediators van "de scheidingsmediator" zijn gespecialiseerd in echtscheidingen. Zij doen mediation bij scheiding, dit is ook nog eens gunstiger qua kosten, dan de kosten van een echtscheidingsadvocaat + heeft ook nog eens een snellere doorlooptijd.

 

Overige zakelijke services en advies-gerelateerd

HK-Interim, proces projectmanager. Interim procesmanager op ZZP of consultancy basis. Gespecialiseerd in procesmanagement + projectmanagement.

Financieel adviseur nodig in regio Limburg? Raadpleeg financeel advieskantoor Hypotheken Unie dan eens voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Advies van een ondernemerscoach, een coach voor begeleiding bij scheiding of een budgetcoach nodig? Via CoachCircle.nl vind je er zeker één die bij je vraagstuk past.

Een kredietverzekering / debiteurenverzekering via de kredietverzekeraars; voor een MKB verzekering tegen wanbetaling van klanten. Ook voor juridische organisaties!

Wilt u meer weten? E-mail: info@mrfaarts.nl
Tel: +31(0) 85 020 00 52
Mob: +31 6 42 95 27 26
Naam Email Telefoon Opmerking Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.
© Copyright 2024 mrFAarts.nl alle rechten voorbehouden - Webdesign - Juridisch - Sitemap